0

1929 yilinda George ve Serena Pemberton Kuzey Carolina’ya yerlesmek icin yasadiklari Boston kentinden ayrilan genc bir cifttir. Yeni yerlesim yerlerinde sadece ev degil, sifirdan bir hayat insa ederler ve kerestecilik isinde yukselirler. Serena genc ve guzel oldugu kadar yetenekli ve kurnaz bir kadindir.

Kocasinin basarisina daima destek olan Serena onlerini kesmek isteyen herkesin de ayagini bir bicimde kaydirir. Fakat kendisine dair bilmedigi onemli bir gercek kisa surede ortaya cikar. Serena hamile kalamiyordur, sevgili kocasina asla bir cocuk veremeyecektir. Bu haber Serena’nin iyice hirslanmasina yol acar ve kiskancligini tirmandirir. Cunku George’un onlarin evliliklerinden once baska bir kadindan gayrimesru cocugu olmustur. Serena hayata karsi tum hincini bu cocugu ortadan kaldirmak icin kullanacaktir.

En son Daha Iyi Bir Dunyada filmiyle karsimiza cikan bol odullu sinemaci Susanne Bier’in yonetmenlik koltuguna oturdugu filmin basrollerini Bradley Cooper ve Jennifer Lawrence paylasiyor.

Filmiwebteizle iyi seyirler diler.
Tür: 2014 Filmleri, 720p, Dram, Turkce Altyazi, Turkce Seslendirme, Yabanci Filmler
Yapım: 2014, Amerika, Cek Cumhuriyeti
IMDB Puanı: 5.6/10
Yönetmen: Susanne Bier
Senaryo: Christopher Kyle, Ron Rash
Görüntü Yönetmeni: Morten Søborg
Müzik: Johan Soderqvist
Filmin Diğer İsimleri: The Falling
Oyuncular: Ana Ularu, Blake Ritson, Bradley Cooper, Charity Wakefield, Christian McKay, David Dencik, Jennifer Lawrence, Kim Bodnia, Mark O'Neal, Michael Ryan, Ned Dennehy, Rhys Ifans, Sam Reid, Sean Harris, Toby Jones
Süre: 109 dakika
PART 1 PART 2 PART 3

BU FİLM KAÇ DEFA İZLENDİĞİNİ ALT TARAFTAN BAKABİLİRSİNİZ

BU FİLM DAHA ÖNCE counter KİŞİ TARAFINDAN İZLENDİ.

Yorum Gönder

 
Top