0

Kıyafetiyle ‘ben avcıyım’ diye bağıran bir adam yol kenarına park etmiş karavana doğru ilerler ve içeride uyuyan oğlu Randy’yi uyandırır. Avcılık mevzusuna kilometrelerce uzak olduğu her halinden belli olan Randy’nin bu baba-oğul kaynaşmalı avlanma gezisine gönülsüzce katıldığı ortadadır. Garip ikili bir süre sonra dairesel şekilli, uçan, minik ‘şey’ler tarafından saldırıya uğrar. Bu ‘şey’ler insan vücuduna yapışıp gövdesinden çıkan damarımsı kollarla vücudun içine girerek kurbanını öldürür.

İkisi kız ikisi erkek dört genç göl kenarında kamp yapmak için minibüsle yola çıkar. Yolda mola verdikleri benzinliğin sahibi Taylor (Jack Palance) göle gitmemeleri için gençleri uyarır. Tabii ki onu dinlemezler ve göl kenarına giderler. Çiftlerden Tom ve Beth olanı göle girer girmez muhabbeti arttırınca tanışma aşamasındaki Sandy ve Greg yürüyüşe çıkar. Geri döndüklerinde kimseyi bulamazlar. Kayıp arkadaşlarını ararken ormanın orta yerinde bir kulübe keşfederler. Kulübenin içinde ‘şey’ler tarafından avlanmış insanlar buzdolabındaki yemek misali yenmeye hazır vaziyette saklanmaktadır. Sandy ve Greg, yaşlı kurt Taylor’ın da yardımıyla kulübedeki insanları avlayanın kim ya da ne olduğunu bulmaya çalışırlar.

Filmiwebteizle iyi seyirler diler.
Tür: 720p, Bilim-Kurgu, Korku, Türkçe Altyazı, Yabancı Filmler
Yapım: 1980, Amerika
IMDB Puanı: 5.1/10
Yönetmen: Greydon Clark
Senaryo: Bennett Tramer, Daniel Grodnik, Lyn Freeman, Steve Mathis
Görüntü Yönetmeni: Dean Cundey
Müzik: Dan Wyman
Oyuncular: Bert Davis, Cameron Mitchell, Christopher S. Nelson, Darby Hinton, David Caruso, Jack Palance, Jeffrey Sudzin, Larry Storch, Lynn Theel, Mark Ness, Martin Landau, Neville Brand, Ralph Meeker, Sue Ane Langdon, Tarah Nutter
Süre: 89 dakika

BU FİLM KAÇ DEFA İZLENDİĞİNİ ALT TARAFTAN BAKABİLİRSİNİZ

BU FİLM DAHA ÖNCE counter KİŞİ TARAFINDAN İZLENDİ.

Yorum Gönder

 
Top